Professionelle stole og taburetter - høj kvalitet & dansk design

Stole til renrum

Stole til renrum 

"Rene" og "sterile" rum kræver udstyr, fx stole og borde, som ikke forurener, og som ikke forurenes. Det vil bl.a. sige, at de er lavet af materialer, som udsender relativt få partikler, og at de er designet, så de ikke har revner og fuger, som snavs og støv kan samle sig i.

Stole til renrum er også designet så sædemekanismen er indkapslet bag et panel, og stolene er lavet af materialer, som er modstandsdygtige over for desinfektionsmidler.

Stole til renrum anvendes især inden for fremstilling af mikroelektronik, mikrosystemer, medicinal­produkter og sundheds­artikler.

Global Stole er officiel distributør af Bimos stole til renrum på det skandinaviske marked. Bimos har i samarbejde med industrien og udviklingsspecialister skabt et innovativt udvalg af stole til brug under ekstreme forhold, herunder anvendelse i renrum. Stolene gennemgår et omfattende testprogram, og de lever op til …

  • Klassifikation af luftrenhed 3 iht. DIN EN ISO 14644-1
  • Klassifikation af renrum 1 iht. den amerikanske US Federal Standard 209E, og
  • EU specifikationerne GMP Guidelines.

Klik på billederne af modellerne nedenfor for at læse mere, og send os en forespørgsel. Vi er klar til at besvare din henvendelse.

Renrum Høj
Renrum Høj
Høj stol med sædehøjde 620-870 mm.
Renrum Lav
Renrum Lav
Lav stol med sædehøjde 470-610 mm.
Lab stol, sort
Lab stol, sort
Lab stol med højdejusterbar ryglæn og lændestøtte. Sort.
Lab stol, rød
Lab stol, rød
Lab stol med højdejusterbar ryglæn med lændestøtte. Rød.