Skip to the content

Echo

Echo saddelstolen har to-delte sæde, som aflaster pres på bækkenbunden. Det betyder, at du kan sidde bekvemt på denne stol i betydeligt længere tid end på almindelige saddelstole. Du kan nemt og trinløst justere sædets højde, vinkel og bredde for at opnå bedst mulige komfort.

Denne ergonomiske saddelstol hjælper dig til at sidde på en korrekt og afslappet måde. Du sidder i en såkaldt rytterposition, som holder rygsøjlen i sin naturlige kurve, hvilket mindsker spændinger i nakke, skuldre og lænd. Sadelstolen forbedrer også blodcirkulationen i fødder og ben, da den åbner vinklen i hofter og knæ.

Denne stol er med 500 mm. alu base, letløbende hjul og er beklædt med ægte læder, som giver en slidstærk overflade, der er let at holde. 

Sadelstolen er meget velegnet til en række forskellige arbejdspladser, såsom kontorer, hospitaler, laboratorier og frisørsaloner.

Mål: B 400-440 x D 380 mm.

Siddehøjde mellem gaspatron: 54-73 cm.

 

3D model og Mixed reality

Med denne QR kode får du muligheden for at visualisere din stol i egne omgivelser. Scan den med din mobiltelefon eller tablet og lad modellen blive placeret i den virkelige verden.

Fungerer ikke optimal i Microsoft Internet Explorer. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser. Fx Chrome eller Firefox.

Varenummer: 46 2 0230 1 2