Skip to the content

Mere end blot en stol


En stol er bare en stol, indtil du sætter dig. Hos Global Stole er det vores vision at forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladser over hele verden med ergonomiske, praktiske og holdbare siddeløsninger.

I 50 år har vi designet og produceret vores stole på egen fabrik i Danmark. Her kombinerer vi gamle håndværksmæssige dyder med moderne maskiner og robotteknologi for at skabe innovative og holdbare siddeløsninger til det professionelle marked.

Vi arbejder løbende på at videreudvikle innovative siddeløsninger i tæt samarbejde med eksperter på området. Det er vores Active Seating koncept et konkret eksempel på, hvor vi sammen med ergoterapeuter har udviklet stole, hvor brugeren ikke behøver at fokusere på at sidde korrekt. Active Seating giver automatisk den korrekte siddestilling, så brugeren kan fokusere på sine arbejdsopgaver.

Kunder over hele verden foretrækker vores stole på grund af stolenes høje kvalitet og fleksibiliteten i opbygningen af den enkelte stol, hvor kombinationsmulighederne er næsten uendelige. God kundeservice, hurtig levering og lave reklamationsrater er naturlige elementer i samarbejdet med vores kunder. Og vores virksomhed er naturligvis certificeret efter både ISO 9001 og ISO 14001.

Vores kunder vælger os også fordi, vi arbejder målrettet med både bæredygtighed og arbejdsmiljø. Vores grønne dagsorden sætter kontinuerligt fokus på ansvarlighed, ressourceforbrug og valg af råmaterialer i vores kontinuerlige indsats efter miljørigtige forbedringer og et reduceret CO2-aftryk på verden omkring os. Vores største bidrag til en grønnere verden er stolenes lange holdbarhed og muligheden for at udskifte sliddele nemt og hurtigt.

Vores respekt for helheden og detaljen gælder ikke kun vores produkter, men også vores arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på sikkerhed, arbejdsglæde og engagement gennem åbenhed og varierende arbejdsopgaver.

Vi tror på, at siddeglæden bidrager til arbejdsglæden, som smitter af på livsglæden.

 

Kom med indenfor i vores nye profilvideo. Den giver et godt indblik i vores dagligdag samt nogle af vores mange kompentencer.