Skip to the content

Kvalitets- og miljøpolitik


God kvalitet og miljøbevidsthed er et spørgsmål om holdning!

Vores mål er, at vores kunder får en optimal oplevelse af vores stole, så vi forbliver en attraktiv leverandør af ergonomiske siddeløsninger.

Kvalitet

Gennem ISO 9001 er processer, værdier, løbende overvågning og evaluering klart defineret, hvilket giver Global Stole et solidt fundament for kvalitetsstyring og fokus på at skabe forbedringer og holde virksomheden konkurrencedygtig.

Vi har fokus på ergonomi, funktionalitet og holdbarhed. Vi producerer vores produkter i over­ens­stemmelse med relevante myndighedskrav og internationale møbelstandarder.

Miljø

Gennem ISO 14001 understøttes vores arbejde med risikovurdering af virksomhedens miljøforhold og hjælper os med proaktivt at implementere miljø og bæredygtighed som en del af kerneforretningen.

ISO 14001 fremmer også vores arbejde med bæredygtighed, cirkulær økonomi og FN's globale mål.

  • Bæredygtig livscyklus - Ved egenproduktion sikrer vi højeste kvalitet og lang levetid, hvilket gør Globals stole miljømæssigt og økonomisk bæredygtige. Endvidere sikrer vi at alle sliddele i vores produkter kan udskiftes.
  • Bæredygtig produktion - Vi substituerer løbende produkter og råvarer med mere miljøvenlige alternativer. Derudover har vi omlagt 100 % af vores energiforbrug til vedvarende og CO2-neutral energi, produceret af dansk vindkraft.
  • Grøn forretningsplan - Vi søger at skabe gennemsigtighed i CO2-belastning og genanvendelighed. Vi har i 2022 færdiggjort grundlaget for en grøn forretningsplan, som vil være en central del af vores arbejde med miljø og verdensmål i fremtiden.

Vi har valgt at fokusere på de 6 nedenstående verdensmål.      

22. juni 2022

Peter Voigt Bertelsen
Direktør

Kvalitets- og miljøpolitikken er offentliggjort på vores hjemmeside og er ophængt i vores virksomhed på T10 i kantinen.