Skip to the content

Kvalitets- og miljøpolitik

for Global Stole A/S


God kvalitet og miljøbevidsthed er et spørgsmål om holdninger!

Vores mål er, at kunden får en optimal oplevelse af vores produkter, så vi fremstår som en attraktiv leverandør af ergonomiske arbejdsstole.

Vi har fokus på ergonomi, funktionalitet og holdbarhed, og alle sliddele i vores produkter kan udskiftes. Vi producerer vores produkter i over¬ens¬stemmelse med relevante myndighedskrav og internationale møbelstandarder. Vi lægger stor vægt på at skabe fleksible løsninger til vores kunder og på at levere den aftalte kvalitet til den aftalte tid.

Vi overholder EU’s REACH lovgivning. I respekt for miljøet har vi - såvel internt som eksternt i samarbejde med vores leverandører - løbende fokus på forebyggelse af forurening ved substitution af kemikalier, valg af stoffer og ved optimering af materialer og arbejdsprocesser med minimal belastning af miljøet for øje.

God kvalitet og respekt for miljøet er et fælles ansvar. Vi tilskynder til en intern kvalitets- og miljøkultur, hvor åbenhed sikrer kontinuerlig udvikling. Vi involverer og tager udgangspunkt i den enkelte medarbejder. Alle vores medarbejdere er motiverede og opsat på at gøre en oprigtig forskel mht. kvalitet og miljø hver eneste dag.

- Vores politik og miljø- og kvalitetsstyringssystem er udformet i overensstemmelse med ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.
- Politikken og vores miljø- og kvalitetsstyringssystem gælder alle medarbejdere i virk-som¬heden, som er forpligtet til at overholde de relevante bestemmelser og arbejde for at for¬bedre systemets effektivitet.

12. juni 2017

Peter Voigt Bertelsen
Direktør

Kvalitets- og miljøpolitikken er offentliggjort på vores hjemmeside og er ophængt i vores virksomhed på T10 i kantinen.