Skip to the content

PAS stolen

PAS – for en krop i balance

Stolen er udviklet med fokus på kroppens anatomi og funktioner.
Den aktiverer dine mavemuskler, inderlår og balder, således du får en naturlig bevægelse i hofteleddet og ryggen, som giver en krop i balance.

Når man sidder på stolen med brug af ryglæn:
For at sidde korrekt på PAS stolen, er det vigtigt at du har fødder og hæle fremme, så du sidder med flad fod på gulvet og støtter på fodsåler og ben. Derved tvinger stolen dig til at bruge benene, ballerne og mavemusklerne til at sidde med. 

Når du læner dig tilbage og benytter ryglænet, skal du sikre at der er plads mellem sæde og ryglæn så balder, hofter og haleben er frit. Ved denne siddestilling, beholder du din lod-linie i rygsøjlen og spænder derved ikke i skuldre og ryg. I stedet bruger du inderlår og mavemuskler til at sidde med og får et korrekt lændesvaj.

Når man sidder på stolen med brug af bryststøtte:
Det er vigtigt at ryglænet placeres i en højde, hvor der er plads til brystet. Igen skal fødderne frem, så du støtter med flad fod mod gulvet. Du bruger baller, inderlår og mavemuskler, så du ikke ”hænger” i ryggen og derved skaber et knæk, som har påvirkning på mellemgulvet, der aktiverer din vejrtrækning.

Ved korrekt siddestilling på PAS, fremmer du kroppens ligevægt og balance og undgår arbejdsmyoser.

Med den unikke mekanisme har du nem trinløs justering af ryglænets vinkel, 16° frem og 6° tilbage. Du kan også indstille ryglænet til at følge din krops bevægelse.

Denne PAS model er polstret med koldskum og betrukket med 3D Runner. Stolen har en 610 mm. alu base 50 mm. letløbende hjul.

Sædediameter: 360 mm

Ryglæn: 27 x 23 cm

Siddehøjde mellem gaspatron: 54-73 cm.

 

Det proprioceptive aktiveringssystem (PAS) bygger på, at musklerne genvinder deres naturlige bevægelse. Behandlingskonceptet vejleder klienter, der som udgangspunkt har smerter eller dysfunktion af bevægeapparatet, i at ændre sin bevæge adfærd, så kroppens proprioceptive sans fungerer efter hensigten. 

Varenummer: 82204622