Skip to the content

Pilates Sway

Pilates Sway har en dobbelt active-seating effekt. Luftpuden i Pilatessædet styrker og vedligeholder muskelgrupperne i ryg og lænd aktivt samtidig med at den fleksible Sway base giver dig mulighed for konstant bevægelse, mens du sidder.

Sway basen udmærker sig ved at være fleksibel, så du kan være i bevægelse, mens du sidder på den. Når du benytter Sway som ståstøtte, får du en bedre vægtfordeling, så du aflaster ryggen og får fat i de store muskelgrupper i benene i stedet. Og samtidig har du mulighed for konstant bevægelse. 

Med den flade og stabile base kan du sidde afslappet og sikkert, så du kan nyde komfort og sunde bevægelser på en og samme gang.

Denne taburet er med Pilates sæde, som har samme effekt som en Pilates-bold, fordi sædet består af en luftpude. Den kræver, at kroppen "koncentrerer sig om at sidde" og derved styrkes og vedligeholdes muskelgrupperne i ryg og lænd aktivt, mens du sidder.

Pilates air seat taburetten har ringudløser for justering af siddehøjden. Luftpumpe leveres sammen med taburetten for justering af pudens indhold af luft.

Basediameter: 500 mm.

Sædediameter: 33 cm.

Siddehøjde mellem gaspatron: 51-70 cm.

 

3D model og Mixed reality

Med denne QR kode får du muligheden for at visualisere din stol i egne omgivelser. Scan den med din mobiltelefon eller tablet og lad modellen blive placeret i den virkelige verden.

Fungerer ikke optimal i Microsoft Internet Explorer. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser. Fx Chrome eller Firefox.

Varenummer: 86 2 247

VIS DENNE STOL I BYG-DIN-EGEN-STOL