Skip to the content

Mini Sway

Sway basen udmærker sig ved at være fleksibel, så du kan være i bevægelse, mens du sidder på den. Når du benytter Sway som ståstøtte, får du en bedre vægtfordeling over dine led, så du aflaster ryggen og får fat i de store muskelgrupper i benene i stedet. Og samtidig har du mulighed for konstant bevægelse. 

Sadlens FLEXMATIC mekanisme justerer sig automatisk til den optimale ergonomisk siddeposition. Med en bevægelig Sway base samt FLEXMATIC mekanismen opnår du en dynamisk siddestilling med mulighed for åbne led og bevægelse i både hofteled, lænd og bækken. Altså dobbelt bevægelighed.

Denne stol er med Mini sadlen, som har en kerne af træ, er beklædt med koldskum og betrukket med 3D Runner. Sadlen måler 38 x 29 x 23 cm. og er den mindste af vores sadler.

Siddehøjde mellem gaspatron: 53-72 cm.

 

3D model og Mixed reality

Med denne QR kode får du muligheden for at visualisere din stol i egne omgivelser. Scan den med din mobiltelefon eller tablet og lad modellen blive placeret i den virkelige verden.

Fungerer ikke optimal i Microsoft Internet Explorer. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser. Fx Chrome eller Firefox.

 

Varenummer: 84 2 2645