Skip to the content

Active seating

Forebygger risikoen for at sidde statisk og fremmer den dynamiske siddestilling


Søg en dynamisk siddestilling, hvor du har god fodkontakt til jorden og du sidder på dine sædeknuder og er åben i hofteleddet samt hvor du har mulighed for at sidde rank og aktivere din core. Din vejrtrækning vil blive lettere når du ikke falder sammen og du forebygger nakkeproblemer og undgår afklemning, blandt andet i lysken. Bevægeligheden i en stol, giver ligeledes bedre blodgennemstrømning i kroppen.

Indenfor ergoterapien taler man om den "Dobbeltrettede opmærksomhed". Altså at have ligeså meget fokus på sin krop, som på sin arbejdsopgave.

Med en af ACTIVE SEATING stolene behøver du ikke koncentrere dig om at sidde korrekt, det gør stolen for dig og du kan lægge al fokus på din arbejdsopgave.

Stolene er lette i vægt, så de er nemme og ergonomiske at flytte rundt med, stadig med en god, stabil base.

PIVO - designet til, at du kan sidde på den og samtidig holde din krop aktiv. Stolens base er fleksibel, hvilket betyder, at mikro-bevægelser styrker din krop og holder den i gang. Ved bevægelighed i bækkenet får du en mere hensigtsmæssige siddestilling og forebygger risikoen for at sidde statisk.

Pilates - taburetten sørger for en sund og stærk ryg, fordi den træner rygmuskulaturen. Pilates kræver, at kroppen "koncentrerer sig om at sidde" og derved styrkes og vedligeholdes muskelgrupperne i mave og ryg aktivt, mens du sidder. Pilates sædet afhjælper motorisk uro.

Sway - taburettens base er fleksibel og giver dig mulighed for konstant bevægelse, mens du sidder. Brug Sway som ståstøtte, og opnå en bedre vægtoverføring på dine fødder og ben og aflast derved resten af kroppen.

Dalton flex - giver frie hænder, mens lårene styrer stolebevægelsen. Sadlen giver samtidig en afslappet holdning og rank ryg, så man kan sidde længe. Sadlens FLEXMATIC mekanisme justerer sig automatisk til den optimale ergonomisk siddeposition. Du opnår en dynamisk siddestilling med mulighed for åbne led og bevægelse i både hofteled, lænd og bækken.

Saddelstole - Siddepositionen betyder, at ryggen beholder sin naturlige kurve på den nederste del, og derved reduceres spændingerne i hele ryggen. Find mere info her.